(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
lilie z čokolády - příprava na dort
Potřebné ingredience
Lilie jsem dělala z rozpuštěné bílé čokolády (čočky Master Martiny), kterou jsem obarvila červenou gelovou barvou. Povedly se hned napoprvé, takže příště nafotím postup.
Postup přípravy
Na marcipánové lilie nemám žádné pomůcky, tak jsem si na ně netroufala. Proto jsem zkusila tyto čokoládové s pomůckami, které má každý doma.
ještě jedna fotečka
a tady jsou všechny pohromadě :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Yvetta
(upraveno)
27. 5. 2010, 14:48
jeremy
(upraveno)
27. 5. 2010, 13:10
Krásné, také se těším na postup...zhruba vidím,ale fotopostup bude bezva!
JirinkaP
(upraveno)
27. 5. 2010, 5:28
To je náááááádhera, už se těším na fotopostup Velká šikulka
blanuse
(upraveno)
26. 5. 2010, 20:58
krásné
darinka30
(upraveno)
26. 5. 2010, 20:50
lucka030
(upraveno)
26. 5. 2010, 20:06
Jsou moc krásné, už se těším na postup, jak jste je vyrobila!